Welkom to Australia..No Worries mate!
Sorry voor me iets wat warrige verhaal van gisteren maar ik was een klein beetje heel moe en hongerig :) Gisteren zijn we dus rond 19uur in ons hostel aangekomen, echt super mooi. Ik slaap samen met Pascalle en Claudia op een kamer, zei blijven nu nog 2 nachten en ik nog 5. Toen we gisteren van het vliegveld kwamen leek het net of we nog in Singapore waren..echt overal waar je kijkt Chinezen! Onze roomie is ook een Chinees, en ze spreekt ongeveer 2 worden engels, dus we hebben zeer diepgaande gesprekken met haar gevoerd :)
Nadat we onze backpack in een kast hadden geduwd zijn we ff op het internet gegaan, en hebben we onze sim kaarten gekregen! Tegen een uur of tien wouden we nog ff wat gaan eten, maar het was al een beetje een dooie boel :) uiteindelijk hebben we bij de subway een broodje gehaald en hebben we dat in een pub opgegeten. Het was echt grappig want toen we daar binnen kwamen werden we meteen door een paar iets wat ouderen gasten uitgenodigd om een tafel aan te schuiven en bij hun te gaan zitten. Dat hebben we natuurlijk meteen gedaan en het was vet gezellig, maar ze waren echt dronken niet normaal meer! Maar wel echt een leuke eerste avond gehad.
Vanochtend hadden we de bus gemist naar onze orientatie, dus zijn we maar gaan lopen, gelukkig waren we net op tijd. Het was allemaal een beetje saai en moeilijk te volgen na een korte nacht maar toch nog wat van opgestoken. Daarna nog ff wat dingen geregeld voor een bankrekening en de buspass enzo! We hebben nog vrij weinig gezien van Sydney dus dat gaan we zometeen ff doen!
Harbour bridge here I come....uhm ja maar dan niet zo zonnig want het is hier iets van 15 graden en herft :)

Tot Snel xx
@Sor en Dave werkse ;)
Super, chick down under! Geniet lekker van je Sidney dagen enne.. die warrige verhalen zijn we wel gewend hoor ;) Dus we begrepen ze meteen!
Kus vanuit het (gelukkig) iets warmere Haarlem
Oh en van Pat moet je naar Bondie/Bondaye/ofzoiets Beach gaan..Dat schijnt een leuk strand te zijn..je kan er ook surfen (mocht je dat ooit eens willen doen..) Wat een goede tip he!:)
Haay sis, heb toch vandaag nog ff je blog gelezen want heb er nu 2 te volgen:P. Ik heb net lekker 1,5 uur op de sportschool getraind en ben weer helemaal fris. Ben nu aan t wachten op mam want als t goed is komt ze zo van t werk. Ik denk dat je nu ligt te slapen en miss al bijna n nieuwe dag gaat beginnen. Hopelijk hebben jullie gisteren/vandaag n super dag gehad en veel gezien. Nou op naar n nieuwe ozzie dag.
Love You sis (K)