··¤(¯`×(`¤.My OZ Experience.¤´).×´¯)¤··

I was flying high...but now I'm Down Under

G'day Mates!

Jeej mijn eerste blog vanuit OZ! We zijn ongeveer 4 uur geleden geland dus echt veel heb ik hier nog niet mee gemaakt :) maar op de reis hier heen wel genoeg om over te bloggen!

De reis begon dus dinsdag ochtend heel vroeg, de vlucht naar London duurde ongeveer een uurtje dus dat was een eitje! Daarna wel 4 uur moeten wachten op het vliegveld..dat viel ook nog wel mee...Maar toen!! De 14 uur duurende vlucht naar Singapore..OMG! Zoals jullie allemaal wel weten ben ik niet echt een ster in de kunst van het stilzitten, en dat is nou net wat ik moest doen. Want ik zat bij raam, naar een Australisch stel, een stel neuroten! Die man heeft z'on beetje de hele weg op zijn benen zitten trommelen of zitten wiebelen...Maar goed ik heb het overleefd :) We vlogen trouwens met z'n grote Airbus dubbeldekker geval dus dat was wel super cool.

In Singapore aangekomen waren we alle vier geheel de kluts kwijt over welke dag het was, hoe laat het was en wie we waren, maar we zijn er uiteindelijk achter gekomen. We kwamen 's ochtends vroeg aan bij het hotel en hadden dus nog een hele dagvoor de boeg! We liepen eerst ff een stukje daar de stad, wat niet makkelijk was want het was echt heel warm en we stonken nog een beetje van de vlucht want we mochten de kamer nog niet in. Om 12 uur konden we de kamer in..ff gedouched en toen begon de tour door Signapore..gezellig met zijn alle in een bus en alleen uitstappen om foto's te maken :) Singapore is echt een rare stad eigenlijk...werkelijk overal wordt gebouwd en je ziet er de meest rare gebouwen, maar wel echt cool!

Na de tour hebben we zelf nog ff een roadtrip gedaan met echt een geniale taxi driver...we wouden naar het oude huis waar pascalle vroeg had gewoond gaan kijken. Dus wij aan die taxi man vragen kunt u ons daar heen brengen..ja hoor dat was geen probleem! Toen we eenmaal zaten bleek ie het toch niet zo goed te weten..en helaas kon ie het ook niet opzoeken op zijn nafigatie want die was fake, gewoon voor de show! Uiteindelijk dus helemaal aan de verkeerde kant van de stad terecht gekomen, en toen moesten we weer terug. Maar het was wel heel gezellig want we konden die man natuurlijk helemaal in de maling nemen en hij deed leuk mee.

S' avonds hebben we gegeten bij een hawker, dat kijk allemaal kleine kraampjes waar je kunt eten op een plein. We hebben kreeft, inktvisringen enzo gegeten! Was super lekker! Ohwja Tom heeft een gefrituurde octopus gegeten :))

Ik ga nu ff wat eten, morgen vertel ik verder, en misschien krijgen jullie al wel wat foto's te zien :)

@ Lauto..ik heb nog geen tijd gehad om jullie verhalen te lezen maar dat ga ik morgen wel ff doen hoor! Alles goed daar verder?

@ Mam bedankt voor alle briefjes..ik heb er tot nu toe 6 gevonden :)

@ Amand! Ik ben blij dat je hem mooi vond! Ik mis jou ook en ga je van de week even bellen

@ Annemiek Hoe gaat het met jou een kleine Carlos? Bedankt voor je berichtje

@ MY FRIENS jullie mogen mijn hoofd kussen! Heb hem er net omheen gedaan

Love yall x

Irma

Nathantjee! Leuk om je eerste verhaaltje te lezen :-)
Wel elke avond iedereen een kus op zn hoofd geven he :P

Have fun!!!

Dave en Sor

Lieve Nath!!!
Wat super om je eerste verhaal te lezen! Blij dat t tot nu toe leuk is en dat je goed aangekomen bent!

Wel fijn dat jij vakantie aan t vieren bent terwijl wij keihard aan t werk zijn... Maargoed verschil moet er zijn natuurlijk ;-)

Geniet ervan!! Dikke kus Dave en Soraya

karin

Hi lieverd met 180 naar huis gereden en meteen achter de pc gaan zitten. En wat ben ik jaloers dat je vriendinnen je hoofd kunnen kussen maar wat ben ik blij dat alles goed is gegaan.
Nu maar gauw een echte Aussie worden en je onder de bevolking gaan begeven. Geniet ze en denk vooral niet aan het hard werkende volk. liefs van papa en mij gek idee dat jij opstaat op vrijdag en wij nu haast naar bed gaat op donderdag. xxx-jes

Ilse

Hoi Nathalie,

Wat leuk om je verhalen te lezen. Ik ben erg jarloers. Wat maak jij een leuke dingen mee. Geniet er maar lekker van en als er leuke roddels zijn over G6noord laat ik het je weten.

Liefs Ilse