Blue Mountains!
Gisteren moesten we vroeg op staan want we moesten om 7.15 bij het kantoor van OZ experience staan.We gingen met een kleine groep van 14 mensen, en nog een nederlands meisje, ierse meisjes een kiwi en de rest duitsers. De tourguide was echt geweldig, een echte aussie die niet kon stoppen met praten :)
Na ongeveer 1,5 uur rijden hadden we onze eerste stop, om na kangaroes te 'zoeken'. Echt zoeken hoefte weniet, want toen we uit de bus kwamen stonden ze al op ons te wachten. 4 stuks, waarvan één Joey van ongeveer4 maanden oud. Echt heel cool om die beesten van dichtbij te zien!
Onze volgende stop was in een stadje waar we gingen ontbijten, wij hadden al wat gekocht bij de 7/11 voordat we weggingen dus hebben we daar alleen wat fruit gegeten. na het ontbijt reden we verder de blue mountains in en was het tijd voor de eerste hike. Het begin was vrij makkelijk, en er ja had echt super mooie uitzichten over de blue mountains en watervallen. Maar na ongeveer anderhalf uur lopen moesten we dus ook weer terug..omhoog! Niet echt een ideale situatie, aangezien het ongeveer 1000 treden waren. En met treden
bedoel ik natuurlijk niet van die mooie rechten treden...nee dat zou makkelijk zijn geweest! Dit waren van die modderige, ongelijke, uit steen gehouden, of van hout gemaakte gladde gevallen. Toen we boven kwamen was ik blij dat ik nog in leven was..Gelukkig hadden we even de tijd om bij te komen omdat het tijd was voor de lunche. Lekker broodje met ham kaas en afgeladen met groen voer..prima te eten :)
Daarna gingen we weer op pad, eerst een stukje met de bus en toen weer 1000 treden naar beneden door een regenwoud..alles glad en drazzig! Af en toe hoorde je iemand achter je gillen omdat ie op zijn of haar kont was gevallen. Onze tourguid was heel behulpzaam..Ahw you fell on you ass, is there mud on it? Do you need me to dust if of :)? Op deze trip echt prachtige watervallen gezien en heel veel 'nesten' van de zeer giftige funnelspin!
Aan het eind van de trip naar beneden moesten we ook weer om hoog..maar dit keer lekker met een trein! Niet zomaar een trein, maar de stijlste Railway terwereld. Dit was best eng helemaal in het begin, want damn wat was dat stijl! Toen je eenmaal aan het gevoel gewend was, was je al weer boven!
Aan het eind van deze intesieve maar prachtige dag, was ik blij dat ik het had overleefd, niet was gebeten door spinnen enniet op me ass was gegleden...was echt een super mooie trip. Vanochtend was ik echter iets minder blij toen ik op probeerde te staan...Sssssspierpijn in me boven benen! Dus vandaag strompel ik gewoon in de ronte :)
Ik ga nog ff de stad verkennen, want er is echt nog super veel wat ik nog niet heb gezien! ik zit er nu aan te denken om toch in december naar Sydney te gaan samen met Cal..dan zouden we namelijk bij haar ouders voor de camper in een tent kunnen pitten! wooohoo zou mooi zijn..
See you xx
@ Mam en pap er wordt gewerkt aan me telefoon probleem als het goed is wordt het morgen opgelost!
@ Amanda ik heb je 2de briefje ook gevonden...tussen me reisboek :)
@ Elien ik heb nog niet echt tijd gehad om je te missen aangezien je steeds mijn hoofdkust ;)
@ Kim en Irms heel veel succes met verhuizen en wel ergonomisch tillen...door de knieen!
Hi lieverd zijn je spieren al weer een beetje oke. Wat een avonturen zeg, en wat een geweldig mooie natuur. Ik maar denken dat wij een grote waterval hebben:-0. Kreeg al weer een raar gevoel in mijn buik, niet zo dicht bij de afgrond gaan staan hoor. En die railway ga meteen de dvd halen bij de mediamarkt, heb het ooit gezien op de tv.
Meis neem straks een borrel van me op je verjaardag, (zal wel even geld overmaken ;-)) Wij nemen morgen een taartje oke.
Lieverd geniet ze en we houden van je. Liefs
Baby,
Wat schrijf je veel, ik heb amper de tijd om te reageren.. Maar ik lees natuurlijk wel braaf alles. Je weet zelluf!
Ik vind je cool dat weet je toch, & mis je mateloos ;)!
Ergonomisch tillen komt voor de bakker.. Veel plezier nog liefje!
Tjuus Truus. Loveee you xx
Heee meis!
Wat een sportieve activiteiten! Ik ben trots op je, vet hip dat je dat gedaan hebt.
Morgen doe ik een dansje voor je, ik telepatiseer m wel naar je! Kus op je zere spier
Hi Babe!
Klinkt super leuk allemaal...blij dat je het naar je zin hebt, alleen jammer dat ik je hier moet missen.
bye
Hoi jarige schat,hoop dat je telefoon gefikst wordt want je smsjes lees je niet kunnen je niet bellen en we willen je zo graag feliciteren. Je verjaardag schiet al weer op en volgens mij ging je ook vandaag de lucht in toch. Nu ben benieuwd naar je verhalen. Dag lieverd mis je.
Love en knuffels xxx-jes.
Hey babe,
VAN HARTE GEFELICITEERD met je birthday.......!!!! ;-)
Hoop dat je er een leuke dag hebt.......
Geniet van je lange vakantie ;-)
Liefs Tammhy
Lieve Nathalie
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben Nederlandse tijd nog op tijd Het is hier 21.48 maar ik weet niet hoelaat het nu bij jou is. Hoop dat je het gezellig hebt op deze toch bijzondere dag. Aan je verhalen te lezen maak je heel wat mee en worden de spieren goed geoefend. Leuk hoor. nathalie zou jij willen kijken of ze daar kangeroes te koop hebben als speelgoed beest en hoe duur die dan zijn en misschien als het betaalbaar is en als je wil er een kan op sturen natuurlijk betaal ik alles dat spreekt voor zich. Ik wens je in iedergeval wederom heel veel plezier, liefs,Mia en de rest van de familie
Hoi lieverd gezellig hoor die nachtelijke activiteiten. Eerst jij drie keer en een gezellig belletje en daarna Laura.
Lau en Tom willen je even feliciteren maar hadden je goede nummer nie opgeslagen en ze konden geen internet vinden gisteren. Dus bij deze gefeliciteerd van je zwager en zus. Ook nog gefeliciteerd van tante Tien en Hennie trouwens.
Ben benieuwd hoe Darwin is en wat voor avonturen er daar weer op je pad komen. Heel veel liefs van ons xxx-jes
hey nathan,
hier eindelijk weer een berichtje van ons.
Hierbij dus alsnog een persoonlijke felicitatie. Hopen dat je vliegreis goed is gegaan, en zijn benieuwd naar al je verhalen!
Liefs van ons!